Градежниот Институт Македонија прослави 40 години од своето постоење

Во пријатна атмосфера и во друштво на многу соработници и пријатели Градежниот Институт Македонија вчеравечер во хотелот Александар Палас го прослави својот 40 годишен јубилеј.
Датум: 23 апр 2015
, Автор: