ГО | Кафе пауза

Недела на распродажба во модното ателје на ГО: Affordable Fashion Week

Од понеделник (09.06) до 16.06 во модното ателје на дизајнерката Олгица Ѓоргиева ќе се одржи недела на распродажба на парчиња од претходните колекции на ГО.
Датум: 05 јун 2014
, Автор: