Сè уште ја барате вашата среќа? Можеби Господ сака прво да научите нешто за себеси…

Господ ве учи дека не можете да продолжите да го живеете вашиот живот според очекувањата коишто ги има општеството, вашите родители или пак, ги имате самите вие.

Што му рекол Бог на секој хороскопски знак кога го создавал?

Имајќи ги предвид карактеристиките на хороскопските знаци, Господ би им ги поделил следниве важни задачи.
Датум: 10 ное 2015
, Автор: