Господарот на прстените | Кафе пауза

Накит за сите љубители на познатите приказни, инспириран од книгите

Зарем има подобар начин да ја покажете вашата љубов кон овие книги?

Филм: Хобит: Неочекувано патување (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Почетокот на нова брилијантна трилогија…

На пијачка со хобитите

Ако некогаш тргнете по патот кој го минуваа хобитите во трилогијата „Господарот на прстените“, имате каде да се напиете, да поразговарате и да си ги одморите влакнестите нозе.