горчливо | Кафе пауза

Топол напиток од чоколадо и црвено вино

Горчливо-слатко задоволство...

Горчливо искрени пораки испишани на вкусни торти

Слатките торти понекогаш може да донесат и горчливо искрени пораки, но барем и понатаму се вкусни. Погледнете како некои луѓе се осмелуваат да им честитаат или да им соопштат некоја важна новост на блиските.
Датум: 05 јан 2013
, Автор: