горко | Кафе пауза

Трикови за вашиот омилен напиток: Како да спасите лошо направено кафе?

За многумина важи правилото дека ако денот започне со лошо направено кафе, цел ден ќе биде за никаде. Ако и вие се чувствувате така кога ќе си го утнете утринското кафе, овие совети можат да ви помогнат и покрај тоа да имате убав ден.
Датум: 05 сеп 2014
, Автор:

Темно, горко и јако

Какво си го пиел кафето, таков си бил во сексот! Што е следно, како ги јадеш шпагетите, таква ќе ти биде иднината? Можеби ги јадеш со вшмукување или пак ги загризуваш?
Датум: 13 мај 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #52

„Нема ништо послатко од шолја горко кафе.“ - Рајан Адитија
Датум: 10 окт 2011
, Автор: