Кафе-позадина за вашиот десктоп #63

„Здраво, јас сум Симона и сум кафехоличар. Поминаа 38 секунди од мојата последна голтка.“
Датум: 16 јан 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #62

„Кафето, како и животот, треба да се конзумира голтка по голтка.“
Датум: 09 јан 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #43

Станувате од спиење, а кафето веќе ве чека сварено на работната маса во кујната. Очните капаци полека се борат да го избистрат погледот, миризбата благо допира до вашиот нос.
Датум: 08 авг 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #35

За многумина, кога ќе започне денот со кафе, некако наеднаш сè е во ред. Сè може да се случи во текот на еден ден. Обидете се да не мислите на ништо додека ги шмркате првите голтки од утринското кафе. Ова време е само за вас.
Датум: 13 јун 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #26

Ако првата работа која ја правите наутро е вклучување на вашиот компјутер, оваа позадина, ќе ви го надополни уживањето во вашето утринско кафе со пена.
Датум: 28 мар 2011
, Автор: