Хороскопските знаци прикажани преку голи жени

Фотографот Аркадиуш Браницки верува дека креативноста која живее во секој од нас, зависи од нашиот хороскопски знак. Според него, сите ние на различен начин ја манифестираме креативноста, а неговиот начин е преку фотосерија со голи жени. :)