големи | Кафе пауза

Мали лаги кои треба веднаш да престанете да ги кажувате!

Без разлика дали е тоа мала или голема лага, дали се лажеме себеси или другите...

Мејн кун: Мачки покрај кои вашата би изгледала минијатурно

Потеклото на мејн кун е завиено во мистерија. Иако генетски невозможно, еден мит вели дека овие мачки се добиени со вкрстување на мачки и ракуни.
Датум: 29 ное 2015
, Автор:

Кучиња на кои не им е јасно колку се големи

Огромните домашни миленичиња се исто толку нежни во душата како и помалите од својот вид.

И најдолгото патување започнува со еден чекор

„Правете ги тешките работи додека се лесни и големите работи додека се мали. Патувањето од илјада милји започнува со еден чекор.“
Датум: 13 мај 2014
, Автор:

Ако вашите соништа не ве плашат…

„Ако вашите соништа не ве плашат тогаш не се доволно големи.“
Датум: 05 мај 2014
, Автор:

5 трикови за визуелно поголеми очи

Доколку сакате визуелно да ги направите вашите очи покрупни, а погледот позаводлив, тоа можете многу лесно да го постигнете во само пет чекори.

Интимни фотореалистични слики

Марта Пентер е психолог кој се занимава и со сликање. Таа живее во Бразил, а нејзините неверојатни фотореалистични слики ќе ви ги поместат границите на реалното.