големи мачки | Кафе пауза

Големи мачки: Фотограф поминал 10 години фотографирајќи ги овие прекрасни диви суштества

Фотографот од Македонија Горан Анастасовски повеќе од 10 години фотографира големи мачки.
Датум: 29 дек 2015