Големиот Кањон | Кафе пауза

Редок природен феномен: Големиот кањон исполнет со бела густа магла

Станува збор за настан кој се случува еднаш на секои 10 години...

Кога Менхетн би се наоѓал во Големиот Кањон

Неверојатна комбинација од целосна празнина до целосна густина во фотографиите на Гас Петро.