Најголемата тастатура во светот

Рускиот артист Анатолиј Вујаткин инсталирал огромна копија на кирилската QWERTY тастатура во земја, изработена од 86 камени тули, а од кои секоја тежи по 453 кг.

Калифорниска елитна куќа вредна 30 милиони долари

Резиденцијата е распослана на површина од 1400 метри квадратни, има 6 спални соби, 10 бањи, киносала...

Артистичка куќа во Малибу со внатрешен базен

Покрај интересните уметнички предмети, креативните лулки и современиот мебел, највпечатливиот елемент на оваа резиденција е галантниот внатрешен базен, кој нуди бескрајно уживање...