Голден Драм фестивал | Кафе пауза

23-от Голден Драм фестивал го објавува 13 септември како последен рок за пријавување

23-иот Голден Драм Интернационален фестивал на креативноста, кој ќе се одржи од 18 до 21 октомври 2016 година во Љубљана, Словенија, го објави својот финален рок за пријавување: 13 септември 2016.
Датум: 09 сеп 2016
, Автор: