Голден Гејт | Кафе пауза

„Голден гејт“ низ 20 фотографии

Мостот Голден Гејт бил најдолгиот висечки мост во светот кога завршила изградбата во 1937 година. Со тоа станал еден од најпознатите меѓународни признати симболи на Сан Франциско, Калифорнија, па и на САД.
Датум: 12 јун 2011
, Автор: