Потребно е чудо. Да го направиме заедно!

Додека Скопје и околината се соочуваат со најголемиот предизвик од 1963-та наваму, солидарноста и несебичноста се клучните фактори кои можат да предизвикаат промена на подобро.
Датум: 11 авг 2016
, Автор: