Пролет, лето, есен или зима: Што открива вашето омилено годишно време за вас?

Постудените месеци, кога деновите се пократки, се поврзуваат со сезонското афективно нарушување. Почетокот на пролетта, пак, носи радост во животот на многу луѓе.

Што открива за вас периодот од годината во кој сте родени?

Годишните времиња и разните периоди од годината имаат моќ да ги оформат нашите чувства, однесување и карактеристики уште пред да се родиме.

Едно магично место, еден кадар, дванаесет различни фотографии

Шкотскиот остров Скај изгледа како место од „Господарот на прстените“.

Дива и неверојатна природа

Сплет од најубавите бои и сите годишни времиња, снегот, сонцето и водата се главните елементи на овие неверојатни фотографии. Погледнете некои од нив.