говорница | Кафе пауза

Говорница претворена во јавен аквариум

Допир од природата во урбаната џунгла.

Што се случува со култните британски црвени говорници?

Надалеку препознатливите црвени телефонски говорници кои можат да се сретнат само во Велика Британија пополека почнуваат да исчезнуваат...