говедско | Кафе пауза

Во пресрет на 1 Мај: Бањалучки ќебап

Бањалучкиот ќебап во лепиња се смета за еден од најславните брендови на Бања Лука. Единствен е по својот изглед, вкус и начин на сервирање...