гоблен | Кафе пауза

Пиксел арт: Креативни тетоважи кои наликуваат на гоблени

Ева Крбдк е необичен тату мајстор чии креации повеќе наликуваат на гоблени отколку на тетоважи. А дизајните кои ги создава се просто неверојатни!