гнездо | Кафе пауза

Велигденска еуфорија: Вкусни гнезда од кокос

Вкусна и уникатна велигденска декорација!

Сакате ли да преспиете во птичјо гнездо?

Артистот Џејсон Фен од Калифорнија дизајнира и создава птичји гнезда, во кои луѓето можат да преноќат. Гнездата се направени од гранки собрани од локалните шуми, а достапни се за купување.

Би го посетиле ли барот „Гнездо“?

Барот „Le Nid“ е магично место кое се наоѓа во Нант, Франција. Во буквален превод името на барот значи „Гнездото“...

Несекојдневни спални соби

Дали посакувате да сонувате уште пред да заспиете? Овие необични спални соби ќе ве внесат во светот на фантазијата, каде сите ваши соништа можат да се исполнат.