Дали воопшто знаеме што значи ГМО?

Интересното е што најголемиот дел од јавноста воопшто не знае што значи кратенката ГМО.
Датум: 24 авг 2018
, Автор:

Зошто е важно да ги читате броевите на налепниците на овошјето и зеленчукот?

Се работи за увезени производи кои на својата етикета содржат многу важна информација.
Датум: 20 окт 2015
, Автор: