глушец | Кафе пауза

За оние со око соколово: Можете ли да го најдете глувчето меѓу сите овие верверички?

Есента е неисцрпна инспирација за унгарскиот уметник Дудолф, па затоа тој смисли нова задача за сите вас. Сè што треба да направите е да го најдете глушецот меѓу верверичките.

Креативен глушец ни ја раскажува својата љубовна приказна

Креативен глушец ни ги искажува своите чувства преку илустрирана љубовна приказна.
Датум: 18 јан 2016

3 неверојатно иронични вистински приказни

Речете дека се работи за карма, за некоја виша сила или за коинциденција, мора да признаете дека понекогаш иронијата знае да биде слатка, но и многу горка.
Датум: 20 ное 2013
, Автор:

Глушецот со големи уши

Ова е кратка анимирана приказна за глушецот Сникерс кој секојдневно чека некој да влезе во продавницата за миленичиња и да го одбере токму него. Па секој има право на среќен дом :)
Датум: 01 дек 2012
, Автор: