Астрологијата ги открива будалштините што ги прават заљубените мажи

Кога се заљубени, мажите се спремни да направат многу глупости и да се однесуваат на таков начин што може да им донесе само штета.

Не можете ни да замислите што сè пишуваат луѓето во своето CV

Апликант тврдел дека бил поранешен извршен директор во фирмата каде што аплицирал за работа.

7-те апсурдни и смешни фази низ кои поминуваме после раскинување

Факт е дека раскинувањата не се воопшто лесни. Сите кои поминале низ оваа болка знаат какви смешни глупости правиме во периодот кој следува.

11 глупави нешта кои луѓето им ги кажуваат на оние кои не смеат да јадат глутен

Колку пати ви се случило да ве прашаат што е најлошото што би можело да ви се случи доколку јадете глутен?

Науката и пијанството: 5 најглупави грешки кои ги правиме кога сме пијани и зошто

Дури и пијани, точно знаеме што правиме, но со таа разлика дека не ни е важно.

10 работи кои веројатно секој од нас некогаш ги има направено

Најчесто кога сме сами ни доаѓа да се глупираме на чудни начини. Но, тоа е сосема човечки.
Датум: 15 апр 2014
, Автор: