глупава | Кафе пауза

Не трудете се да сфатите: Овие нешта ќе ги разберат само русокосите

Русокосите се третираат како секс-бомби без мозок.

Глупави ситуации кои му се случуваат секому

Прочитајте ги следниве непријатни и смешни ситуации кои ви се случиле вам или сте слушнале дека на некој друг му се случиле, а потоа споделете некое ваше „интересно“ искуство. :)