глуждови | Кафе пауза

Како да носите чизми до глуждови во комбинација со фармерки?

Чизмите до глужд владеат со модниот свет во последниве неколку години и изгледа дека нивното место на врвот уште долго време нема да биде нарушено.

Неколку начини засекогаш да се збогувате со дебелите глуждови

Едноставни начини за постигнување совршен изглед на вашите нозе...