30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

Зачекорете во овој имагинарен свет каде што сè е можно и каде што глувците ги живеат најдобрите моменти од својот живот.

Фотограф открил семејство глувци во неговата градина и им изградил мало село

Сајмон им изградил минијатурно село на глувците, а тие му возвратиле со позирање пред неговиот фотоапарат.

Невообичаено и чудно: Во Шведска се отвораат мали ресторани за глувци

Овде има големо мени од каде што глувците може да ги избираат нивните оброци.

Не ги сакате глувците? А тие можат да бидат толку слатки…

Некои се плашат од нив, но некои ги чуваат како домашни миленичиња и покажуваат колку овие мали животни можат да бидат слатки.

Најмалечките и најслатки глувчиња што некогаш ќе ги видите

Иако во глобала се сметаат за напаст, особено кога ќе најдеме некој во нашиот дом како ја јаде нашата храна и се шета низ и под секое парче мебел кое постои, глувчињата знаат да бидат навистина слатки.

Фотографии од слатки глувчиња гушнати со плишани мечиња

Овој необичен, но сладок тренд во фотографирањето започна во 2008 година, кога две жени сосема независно почнаа да ги споделуваат своите фотографии од нивните домашни миленичиња – глувци, кои позираат заедно со минијатурни плишани мечиња.
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

Животни и инсекти кои можат да намирисаат болести и опасност

Тие имаат толку добро развиен осет за мирис што можат да намирисаат работи кои на луѓето им се достапни само преку разни современи уреди...

Неколку начини да го искористите пивото, освен за пиење

Еве неколку начини како да го употребите пивото во секојдневното живеење, ако не го пиете.