Тивки знаци на љубовта (Quiet Signs of Love)

Кусо романтично филмче со моќна порака, кое го дава најдобриот пример досега дека љубовта не познава граници. Во неполни 15 минути е кажано она што некои филмови се обидуваат да го доловат со часови...
Датум: 01 фев 2012
, Автор: