Луксузен глисер во ретро стил

Глисерот „Рива Акварива“ е изработен од сестраниот австралиски дизајнер Марк Њусон, а претставува продолжение на италијанската серија луксузни глисери „Акварива“.
Датум: 22 фев 2012
, Автор: