5-те најуспешни филмови за суперхерои досега

Во последните 10-15 години, филмовите за суперхерои достигнаа огромен успех и гледаност.

„Јаки“ ТВ серии откажани во последниве години

Гледаноста, сценариото, откажување на глумец или член од екипата, скратување на буџетот и што ли уште не, може да биде причина да се прекине некое ТВ шоу...