Спартак: Крв и Песок (Spartacus: Blood and Sand)

ТВ серија за љубовта, секс интригите, надежта, правдата и слободата... Серија од која ќе ви застане здивот. Одлично замисленото сценарио поткрепено со вистински историски факти и неверојатно добри ефекти...