глагол | Кафе пауза

Овенот брани, Лавот заведува: Секој хороскопски знак опишан со само еден глагол

Погледнете кој глагол најдобро го дефинира вашиот хороскопски знак, а потоа истражувајте и утврдете дали е тоа позитивен или негативен аспект на вашата личност.