гихт | Кафе пауза

Како да ја отстраните мочната киселина од телото?

Насобирањето мочна киселина може да предизвика болка во зглобовите, па дури и гихт, а овие неколку совети ќе ви помогнат да се ослободите од мочната киселина од вашето тело.

Природен лек за најстарата болест на светот

Станува збор за воспаление на зглобовите проследено со силна болка, црвенило и отекување.