Слатки бебиња кои тргнуваат по стапките на нивните гик родители

Кога родителите имаат можност да ги фотографираат бебињата во омилените ликови од франшиза, серија, филм или стрип, тогаш ваквата шанса не смее да се пропушти.

Како гик би ја илустрирал љубовта?

Периодниот систем на хемиските елементи никогаш не изгледал толку неодоливо романтично!