гестови | Кафе пауза - Part 3

10 правила кои момците не би требало да ги прекршат

Поседувајќи ги гестовите кои му доликуваат на еден џентлмен, вие сте оние кои добиваат поени.Тие се одраз на вашата култура како личност...
Датум: 02 ное 2012
, Автор:

Категорија: Женкар

Драги мои дами, ви ја претставувам категоријата женкар. Тој ќе допре до вас со убави зборови, испробани финти и гестови. Подготвени сте да му одолеете?
Датум: 16 сеп 2012
, Автор:

Џентлмени – загрозен вид во изумирање

Распишуваме оглас за џентлмени. Се бараат вистинските џентлмени, оние ретките останати, со добри намери, силен карактер, желба за помош и оние кои поседуваат сè што содржи „џентлменскиот пакет“...
Датум: 17 јун 2012
, Автор:

Создадете романтични моменти со вашиот партнер

Создавањето магични моменти во врската е нешто за кое секој партнер размислува, но ретко кој нешто презема околу тоа. Еве една мала листа на предлози...