гестикулации | Кафе пауза

Краток романтичен филм: Слатко-горко (Bittersweet)

Ќе ве натера да се запрашате на колку луѓе секојдневно во светот им се случува оваа возбудлива ситуација...

Астрологијата и говорот на телото

Секој хороскопски знак можеме да го познаеме според изгледот и карактеристичното држење. Еве како се однесува секој од припадниците на зодијакот.
Датум: 25 дек 2011
, Автор:

Водич за подобрување на говорот на телото

Она што го кажувате гласно е само врв во комуникацијата што ја остварувате со другите. Останатиот дел од комуникацијата се сведува на говор на телото.
Датум: 07 ное 2011
, Автор: