7 причини зошто германските мажи се совршени за врска

Дефиницијата за идеален маж се разликува од земја до земја, но постојат некои слични квалитети за кои повеќето жени сметаат дека се исклучително пожелни.

Во кои земји се пие највеќе пиво?

Мислевте дека Германците се најголеми пивопијци во светот? Епа не се. :)

Нацистички бункер во подземјето на Париз

Под една од најпрометните железнички станици во Париз, се крие бункер од 120 квадратни метри, кој започнале да го градат Французите, а го завршиле Германците...

Луда уметност која разбива стереотипи

Се работи за серија фото-манипулации насловени „Вистината за Германците“, во кои како модели се јавуваат членови на семејството на уметникот...
Датум: 17 сеп 2012
, Автор: