Комплексни геометриски симулации, детално исцртани на човековото тело

Комбинацијата од модерна уметност и дизајн на тетоважи изгледа дека полека го освојува светот.

Неверојатни геометриски замоци од песок

Фантастични облици кои изгледаат како да се од некој друг свет...

Хипнотички геометриски композиции

Прекрасни, калеидоскопски композиции кои се дело на графичкиот дизајнер Енди Гилмор.