Гледате квадрат на сликава? Одговорот на ова прашање кажува многу за вашите политички уверувања

Пред вас се наоѓа една форма за која многумина тврдат дека е квадрат, додека други мислат дека бидејќи не е затворено геометриско тело, во никој случај не може да биде квадрат.