Ова е најосамената генерација!

Осаменоста е комплексно и најчесто непријатно чувство кое резултира со изолација на личноста.

Што се смета за успех во денешното општество?

Постоиме за да си ги воочуваме грешките и да докажуваме кој од нас е „најосвестен“.

Родителите ги уништуваат новите генерации и тоа го нарекуваат љубов

Проблемот со денешната генерација родители е тоа што мислат дека ако ги опсипуваат децата со подароци секогаш кога овие ќе посакаат, не можат да погрешат.

Дали денешните мажи се поголеми феминисти од оние во минатото?

Неодамнешни истражувања откриле дека денешните мажи не се толку големи феминисти колку што си мислиме.

Сè уште деца: 20 причини зошто милениумците никогаш нема да пораснат

Сè уште сакаме да останеме подоцна отколку што би требало

Визба стара и гитара

Дали 10-годишниците со ајфони и љубовни маки ќе пораснат во напредни и талентирани млади личности или ќе бидат генерацијата која ќе нè разочара?
Датум: 10 ное 2013
, Автор:

Дискотека за пензионери

Во центарот на Киев, секоја сабота во подземната железница Театрална се собира голема група пензионери, со цел да се видат со нивните стари пријатели и малку да се подружат и забавуваат.

Силни жени и мажи-кукавици

Не сме ние слаби, предрасудите дека жените се припаднички на ПОСЛАБИОТ пол останале од минатото кога жената била третирана како роб на мажот. Жените се хероини, и време е да почнат да се претставуваат како такви, а не како жртви!
Датум: 05 авг 2012
, Автор: