генерации | Кафе пауза

7 модни неуспеси што генерацијата Z ги врати во живот

Откријте кои модни неуспеси членовите на генерацијата Z ги претворија во вистински трендови, кои сега изгледаат многу подобро од оригиналните верзии.

5 навики од постарата генерација што денешните млади тешко дека ќе ги разберат

Некои традиции и навики од минатото што ги наследивме од нашите родители остануваат и во поновите генерации. Но, некои можеме лесно да ги отфрлиме.

10 наследни болести кои се пренесуваат низ генерациите

Многу е важно да се знае семејната медицинска историја.

13 илустрации кои покажуваат дека детството некогаш било многу поубаво од сега

Ако погледнете како живеат модерните деца, ќе пронајдете многу разлики во однос на генерациите кои израснале во 90-тите години.

Различни генерации на една фотографија: Семејни портрети кои ќе ве разнежат

Потсетете се дека ништо на светот не е поважно од семејството и дека треба да се грижите за своите најблиски сѐ додека можете.

Зошто новите генерации не знаат да сакаат?

Се чини дека ситуацијата со текот на годините е сè полоша, па се поставува прашањето: Дали младите се тотално неспособно и неспремни да сакаат?

Чекори од „загубената генерација“

И генерациите пред нас се бореле за општествен статус, за место меѓу толпата луѓе, па кој како се изборувал за некоја позиција, оставал свои креации, кои до ден денес и ние ги почитуваме. Музика, уметност, мода...
Датум: 23 јан 2011
, Автор:

Модерна фамилија (Modern Family)

ТВ серија за модерните семејства во новото време... „Модерна фамилија“ е серија, која ќе ви ги долови современите семејства и семејните односи, преку едно фамилијарно дрво сочинето од 11 членови.