Гвинет Палтроу | Кафе пауза

Филм: Мордекаи (Mortdecai)

Кога станува збор за украдена уметност, Мордекаи е единствениот кој може да ѝ влезе во трага!

Најомразените познати личности за 2013 година

Погледнете кои личности се најдоа на листата за 2013 година.