гаџети | Кафе пауза

16 неверојатни канцелариски гаџети кои ќе ви го променат животот

Дали чувствувате дека канцеларијата во која работите е здодевно, неинспиративно место, на кое му недостасува позитивна и креативна енергија?
Датум: 09 фев 2016

11 футуристички гаџети и технологии кои докажуваат дека иднината не е многу далеку

Идината е веќе тука, а ова се нејзините гаџети и технологии...

Што сакаат мажите да добијат за подарок?

Карти за спортски натпревар, убаво парче облека, парфем, балсам за после бричење, се само дел од работите кои би можеле да го израдуваат вашиот партнер. Битно е подарокот да е практичен за него...

5 апликации и додатоци за ајфон кои мора да ги имате

Појавата на ајфонот дефинитивно сè повеќе и повеќе ја буди креативноста кај луѓето. Тоа одлично се гледа преку овие гаџети...

Кафе на иднината

Подгответе го утринското кафе со помош на вашиот ајфон или ајпад. Тоа ви го овозможува ултрамодерниот автомат за кафе „Top Brewer“.
Датум: 16 апр 2012
, Автор: