Прекрасен, но проколнат остров. Дали сепак би го посетиле?

Гајола е прекрасен италијански остров. Отсечен е, околу него има кристално чиста вода, но е тотално напуштен. За нешто толку природно прекрасно да биде комплетно празно мора да има нешто што не е во ред.
Датум: 10 сеп 2014
, Автор: