гарденија | Кафе пауза

Писмото со кое една жена открива кој бил нејзиниот таен обожавател

Една жена уште кога била девојче почнала да добива по една гарденија за секој свој роденден. Испраќачот останал анонимен, но таа по десетина години открила кој бил тоа...