Вистинска инспирација: Гугл сподели фотографии од нивната прва канцеларија во гаража

Гугл е огромна компанија вредна 800 милијарди долари со 90.000 вработени. Но, тие не биле отсекогаш олку големи.

Што да направите ако хулигани ви ја уништат гаражата со графити?

Оваа сторија во фотографии ја објавил корисникот на „“, Elusive92.

Зграда во која со автомобил можете да си влезете дома

Се наоѓа покрај океанот, нуди 132 стана, а секој од нив има од две до четири паркинг места.

Би живееле ли во ваква гаража?

Овој несекојдневен простор е резултат на желбата на еден млад Бразилец својот дом да го обликува според својата најголема страст.

Куќата на Мајкл Џордан во Чикаго

Куќата е моментално ставена на продажба за „скромни“ 29 милиони американски долари. Сепак, кога ќе ја разгледате и кога ќе дознаете што сè има во неа, можеби оваа цена нема да ви звучи толку висока.

Гаража претворена во фантастична куќичка

Креативноста и умешноста во уредувањето на внатрешниот простор е неопходна, но веројатно треба и многу повеќе, ако на располагање имате една стара гаража од 23 квадрати. Мишел дела Вега, од неа, направила чудо.
Датум: 15 авг 2011
, Автор:

Во гаражата на Ралф Лорен

Модниот магнат ја има една од најимпресивните колекции на автомобили во светот, којашто вклучува 100-годишна автомобилска историја со неверојатно ретки и секако скапи автомобили.
Датум: 27 дек 2010
, Автор: