газда | Кафе пауза

Сам свој газда: 9 одлични причини да започнете сопствен бизнис

Чувството дека не зависиме од никого и дека самите го избираме работното време е нешто поради кое би вредело да се обидеме и конечно да станеме сам свој газда.

Придобивките од чесната работа

Забавно стрипче кое служи како потсетување да не си го занемариме животот додека ги гониме целите кои би требало да се составен дел од него.
Датум: 26 јун 2013
, Автор: