гадење | Кафе пауза

Одлични совети за луѓето на коишто им се гади додека се возат

Овој проблем се појавува кај сите лица, но најмногу кај деца, бремени жени и луѓе кои земаат одредени лекови.

Акупресура во 2 чекори за ослободување од мамурлак, гадење и морска болест

Без разлика дали гадењето е предизвикано од бременост, морска болест или мамурлак, кога се чувствувате лошо сè што сакате е тоа чувство да исчезне.

Чудни работи кои никогаш не би претпоставиле дека предизвикуваат мачнина

Понекогаш чувството на гадење се појавува од нигде никаде и сигурно сте се запрашале што ја предизвикало мачнината токму во тој момент.

3 моќни чекори во процесот на откажување од лошите навики

Одлуката да се смени нешто, особено кога тоа нешто е веќе преминато во навика, е многу тешко изводлива.

Како да патувате без да ви се лоши?

За многумина патувањето до крајната дестинација претставува најзабавниот дел, но луѓето кои патат од болест на движење не би се сложиле со ова.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Книга: „Страв и гадење во Лас Вегас“ – Хантер С. Томпсон

Премногу луд да живее, премногу редок да умре.