габи | Кафе пауза

Неколку начини да ги спречите габичните инфекции

Ситуацијата не е толку страшна колку што ви изгледа на почетокот и доколку ги следите овие совети ќе можете лесно да се заштитите од повторна габична инфекција...

Причини за појава на вагинални габични инфекции и природни начини на лекување

Симптомите на вагиналната габична инфекција се чешање, непријатно чувство, густ и обилен бел исцедок, црвенило на кожата и оток.
Датум: 14 јул 2014
, Автор:

Лошата страна на клима уредите

Tреба да се знае дека климатизерите со себе носат и опасност, која најчесто произлегува од нерационално наместена температура и од неправилно одржување...