Вуди Ален | Кафе пауза

Цитати на познатите личности за љубовта, врските и сексот

„На жените им треба причина за да имаат секс, а на мажите само место.“ – Били Кристал
Датум: 15 мар 2013
, Автор:

Филм: За Рим со љубов (To Rome with Love)

Филм за смислата на животот, целите во животот, љубовта, славата…

Најпознатите цитати од Вуди Ален

„Ако сакаш да го насмееш Господ, кажи му ги своите планови.“
Датум: 02 окт 2012
, Автор: