вселување | Кафе пауза

5 нешта што ќе ги научите откако ќе се вселите заедно со вашиот вереник

Ќе дознаете дека двајцата имате различна дефиниција за „чисто“

Вселување заедно: Исповеди за искуствата на неколку девојки

„Пет месеци откако живеевме заедно, раскинавме и јас се отселив. Два месеци потоа, сфативме колку бевме глупави и се смиривме, иако сѐ уште не живееме заедно.“

Заеднички живот: Зближете го партнерот со вашето домашно милениче

Вселувањето може да биде многу тешко ако вашето милениче и партнерот не се сложуваат. Еве како да им олесните и на двајцата...

20 причини да се вселите заедно со својот партнер

Некои велат дека живеењето заедно со партнерот пред брак може да доведе до поголема блискост и да ги зголеми шансите врската да успее, додека други тврдат дека тоа ќе ве доближи до разделба.